Mandalinali Bardak Tatlı Tarifi 

Cheescake tadında harika 5 Dakika Tatlısı 




Kupta Mandalinali Cheesecake tadinda Tatlisi

Malzemeler:

100 g Bisküvi 2 konserve Mandalin 80 g Şeker 1 Paket Vanilyaşekeri 1 Paket Kremasertleştiricisi 1 Çaykaşığı limonsuyu 200 g sıvı Krema 500 g Labnepeyniri (Quark)

Hazirlanisi: Youtubede Tarif Videomu izleyerekte görebilirsiniz


Büsküvileri bir Kasede veya bir torbanin icinde hafifce ufalıyoruz... Konserve Mandalinalari süzüyoruz ve bir kaç tane süslemek icin kenara ayırın.  

Ilk önce sivi kremayı katılsana kadar Kremasertlestiricisi ile cirpin. Ayri bir kapta Kvark (Quark) veya Labne Peynirini kısaca karistirip içerisine Sekeri, Vanilyayi ve Limonsuyunu ilave edip karistirin. Ardından 2 veya 3 Asamada Cirpilmis Kremayı ilave edip homojen bir kıvam alana kadar karistirin. Karisan Kremanin icerisine Mandalinalarida ekleyin dikkatlice çok ezmeden karistirip. Biraz Bisküvi biraz Krema olacak sekilde dilediğiniz servis bardak veya tabaklarına doldurun. En son Kenara ayirmiş oldugumuz Mandalinalarla süsleyin.

Bu Tatlıyı dilerseniz, istediğiniz baska meyveler ile de hazirlaya bilirsiniz. Örnegin Çilek Mevsiminde Çilek, Bögürtlen, Üzüm, Frenküzümü,..... veya hepsinden karma olarakda yapabilirsiniz.

Afiyet olsun

Deniyeceklere Kolay gelsin


Gülsevenin Mutfağından herkese Sevgiler birdahaki Tarifte görüşmek dileğiyle

Saglicakla kalın, hoscakalin

Kommentare