Brokolili
Sebze Graten
Malzemeler:
- 1 Brokoli
- 3-4 Patates
- 3-4 Havuç
- arzu ederseniz basşa Sebzelerdende kullanabilirsiniz
- 400 ml sıvı Krema
- (isterseniz yarı yarıya Sütde koyabilirsiniz, yani 200 ml Süt / 200 ml Krema)
- Tuz, Karabiber, Kırmızıbiber, Kekik, Lezzet Tozu
- rendelenmiş Kaşarpeyniri
Yapılışı:
- Brokoliyi yıkayıp ufak parçalara ayırdıktan sonra bir tencerede biraz haşlayın.
- Patates ve Havuçlari soyup yıkadıktan sonra iri iri doğradıktan sonra onlarıda isterseniz ayrı ayrı tencerelerde isterseniz bir tencerenin içinde haşlayın.
- Haşlanmıç sebzelerin hafif diri kalması gerekiyo, çünkü fırında tekrar biraz daha pişecekler.
- Sebzeleri süzdükten sonra bir Borcama dökün.
- Bir kaseye sıvı Kremayı Tuz ve Baharatlarla karıştırıp Sebzelerin üzerine gezdirin.
- Son olarak rendelenmiş Kaşar Peynirinden biraz üzerine serpin ve
- önceden ısıtılmış 200 °C Fırında üzeri kızarana kadar pişirin...
Afiyet
olsun
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Roseladys
Kitchen'den
Gülsevenin
Mutfagindan
Selamlar
Sevgiler
Brokoli
Gemüse Auflauf
Zutaten:
- 1 Brokoli
- 3-4 Kartoffel
- 3-4 Karotten
- (ihr könnt auch andere Gemüsesorten mit dazunehmen oder ersetzen)
- 400 ml Schlagsahne
- (Ihr könnt auch die Sahne zur Hälfte mit Milch ersetzten, 200ml Sahne + 200ml Milch)
- Salz, Pfeffer und Gewürze (Rote Paprika, Chili, Muskat, Gemüsebrühe usw.)
- geriebene Käse (z.B. Gouda)
Zubereitung:
- Brokoli säubern waschen und dann in einem Topf bissfest garen.
- Kartoffeln und Karotten schälen, waschen und in grobe würfel schneiden, entweder einzeln in Töpfen oder zusammen garen.
- Das ganze Gemüse in eine Auflaufform geben.
- Die Schlagsahne mit Salz und den anderen Gewürzen zusammenrühren.
- Über das Gemüse geben.
- Zum Schluss noch geriebene Käse streuen.
- Und im vorgeheizten Backofen bei 200 °C goldbraun backen.
Guten
Appetit
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sehr
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Liebe
Grüße aus
Roseladys
Kitchen /
Gülsevenin Mutfagi
Gülsevenin Mutfagi
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