Fırında Tavuk Göğsü Yemeği Tarifi / Hähnchenbrust Gericht Rezept

Fırında Tavuk Göğsü Yemeği




Malzemeler:

500g Tavukgöğsü
2-3 Soğan
5-6 Sivri Biber (2-3 Paprika)
(250g arzuya göre Mantar
(1 Kabak veya başka Sebzelerden)

Kırmızı Biber
Tuz
Şeker
Karabiber
Muskat Cevizi
Sıvı Yağ

Yapılışı:



Tavukgöğsünü küp küp doğra
Soğanları ve Biberleri piyaz doğra
diğer Sebzeleri de iri şekilde doğra
Baharat ve Yağ ıile karıştırıp, bir Borcama dök ve üzerini bir Folio ile kapatıp önceden ıstılmış Fırında 200 Derecede üstü kapalı Şekilde 20-25 Dakika pişir sonrada üzeri kızarması için 5-10 Dakika foliosuz pişir.
Arzuya göre Pirinç Pilavının yanında servis edebilirsiniz..

Şimdiden Afiyet olsun

Roseladys Kitchenden /
Gülsevenin Mutfağından Sevgiler Selamlar



Hähnchenbrust Gericht




Zutaten:

500g Hähnchenbrust
2-3 Zwiebel
2-3 Paprika
(250g nach Belieben Champinions)
(1 nach Belieben Zucchini oder andere Gemüsesorten)

Rote Paprika Gewürz
Salz
Zucker
Pfeffer
Muskat Nuss
Sonnenblumenöl

Zubereitung:



Hähnchenbrust in grobe Würfel schneiden
Zwiebel und Paprika in streifen schneiden
die anderen Gemüsesorten auch grob würfeln
Alles in eine Schüssel geben und mit den Gewürzen würzen gut umrühren und in eine Auflaufform geben
Mit Alu zugedeckt im vorgeheizten Backofen bei 200°C ca. 20-25 Minuten garen und dann die Folie abziehen, nochmals 5-10 Minuten überbacken.
Am besten mit Reis servieren..

Guten Appetit und
Liebe Grüße aus

Roseladys Kitchen /
Gülsevenin Mutfağı


Kommentare