Giotto - Yas Pasta

Giotto - Yas Pasta



Malzemeler:

Panispanya icin:
2 Yumurta
1 Fiske Tuz
70g Seker
60g Un
1 Paket Vanilya
½ Tatli Kasigi Kabartma Tozu

Krema icin:
200 g sivi Krema (soguk olmali)
2 Tatli Kasigi Krema Sertlestiricisi
250 g Mascarpone
100 g Schmand
1 Yemek Kasigi Nutella
2-3 Yemek Kasigi Pudra Sekeri
1 Paket Vanilya
15 tane Giotto Toplari
+ 8 Giotto Toplari

Süslemek icin:
kavrulmus Findik Krokan
eritilimis Cikolata
Giottotoplari

Yapilisi:

Pandispanyanin Yapilisi: 
Yumurta, Tuz, Seker ve Vanilya ile iyice cirpilir. Karisim beyazlasip ve iki üc kati cogaldiktan sonra Un ve Kabartma tozunu bir elekten gecirerek, havaciklari zedelemeden karistirilir. 
Pandispanya Hamurunu 20 cm lik yuvarlak kelepeceli (yaglanmis ve unlanmis) Kaliba dökelim ve önceden isitilmis 18 °C Firinda yaklasik 20-25 dakika pisirin. 
Sogumaya birakin. Pandispanya iyice soguduktan sonra iki kere bir bicak ile kesin. 3 Tabaka olusacak sekilde..

Krema nin hazirlanisi:
Sivi Kremayi Krema Sertlestiricisi ile güzelce cirpin. 
Baska bir kapta Mascarpone, Schmand, Pudrasekeri, Nutella ve Vanilyayi karistirin. 
15 Giotto Toplarini Catal ile ezip Cirptigimiz Krema ile Mascarponeli Karisimin icine katip karistirin.

Pandispanyanin her katina kremadan sürün  Isterseniz Orta Katinda Meyve veya kavrulmus findik Krokantlarindan veya Giotto Toplari dizebilirsiniz.
En üstünü dilediginiz gibi sülseyin, ben Giotto Toplari, kavrulmus findik Krokantlariyla ve ertitilmis Cikolatayla süsledim.

Afiyet olsun.

Roseladys Kitchenden Selamlar :)





Kommentare